• Ismerj meg közelebbről

  • Oxigénhiánnyal születtem...

  • ...nem tudok mozogni, sem beszélni..

  • ...de lélekben mégis hasonló vagyok hozzád!

Copyright 2024 - Custom text here

III. Beszélgetős Est Fecoval és Papp Szabival

III. Beszélgetős Est Fecoval és Papp Szabival

2019 december 30.-án volt a harmadik beszélgető estém, amit az Amadeus Kávéházba szerveztem, már októberben kérdeztem meg a Papp Szabolcsot a főnökömet, hogy elfogadná-e a meghívásomat a harmadik estémre. Azt mondta, ha nem találok érdekesebb személyt mint Ő akkor szívesen elfogadja. Igazából nem nagyon tudom még, hogy kit meg hogyan lehet meghívni egy ilyen kezdetleges eseményre, meg úgy gondolom, hogy Szabi is és Karcsi is olyan emberek akik kerekesszékesként olyan dolgokat tapasztaltak, értek el amikért elismerésre méltók és példaképek lehetnek sok embernek. Olyat csinálnak amikbe a szívüket, lelküket beleadják, ezáltal úgy tudják csinálni, hogy látni rajtuk, hogy boldogok és amikbe belefognak azt lehető legjobban felvirágoztatják. Meg a gondolkodás módjuk fogott meg.

Gondolkodtunk, hogy mikor lenne a legjobb, hát nem épp a legmegfelelőbb időpontot választottam mert sokan elakartak jönni de nem tudtak eljönni, így is voltunk egy páran. Sikerült össze ülnöm két barátommal akikkel tudtam együtt gondolkodni, jó pár órát beszélgettünk erről és sikerült kitalálnunk egy kompozíciót de valamiért nem nagyon sikerült megvalósítanom. Aznap jött le az egyik pesti mozgássérült barátom is, megebédeltünk, aztán indultunk is. Oda értünk, megvártuk a Szabiékat meg a Danit, bementünk, beszélgettünk egy kicsit, hátha még jönnek néhányan. Jöttek is még, hoztak az asztalra szilveszteri díszítést is, közben megérkezett Pestről a színész barátom is. Kezdésnek Danit fel olvasta amit írtam szöveget (Ő lektorálta is) aztán átadta/am a szót Szabinak. Szabi nagyon szuperül beszélt, elmondta, hogyan került a Nem Adom Fel Alapítvánnyal kapcsolatba, hogyan vezeti az autóját meg azt is elmondta, hogy az emberi kommunikációba az alázat a legfontosabb meg a kedvesség, mert akkor a szomorú embernek a kedvét is megtudjuk változtatni vagy a nem annyira kedves ember is kedvessé válnak felénk. Összességben az a leglényegesebb, hogy csak azt adjuk másiknak, csak úgy viselkedjünk másokkal ahogy mi is szeretnénk ha viselkedjenek velünk. Pár kérdést kaptunk, aztán elmentek néhányan, de a beszélgetés folytatódott, igazán baráti hangulatúvá vált ötletelésekkel tarkítva. Közben felmerült többet között, hogy Bence –a színész barátom- együtt működne a Nem Adom Fellel.

Alapvetően erre is azt tudom mondani, hogy egy tartalmas est volt ez is, viszont jó pár dolgot kell még tanulnom, de még bíztatnak,azt mondják, hogy csináljam tovább.

Találkozzunk december 30-án 16 órakor az Amadeus Kávéházban! Szeretettel várunk mindenkit! 

 


Nézd meg Facebook oldalamat is!

f t g m