• Ismerj meg közelebbről

  • Oxigénhiánnyal születtem...

  • ...nem tudok mozogni, sem beszélni..

  • ...de lélekben mégis hasonló vagyok hozzád!

Copyright 2024 - Custom text here

Nova Prospect és Don Gatto koncert

Nova Prospect és Don Gatto koncert 2020.január 11.

 

Január 11.-én, szombat. Pestre 4-re értem fel. Nóri kijött elém és bementünk a Westendbe venni enni és inni valót, aztán elmentünk a Városligetbe közel a Dürerhez, kajáltunk, ittunk, beszélgettünk, később mentünk oda a helyhez, felvittek a koncerttermekhez, amikor beléptem akkor előttem termett a Don Gattonak az egyik gitárosa a Balázs barátom, váltottunk pár szót, majd előre törekedtem. Teljesen előre jutottam, nyílt előttem a tömeg, Nóri később jött be mert volt dolga még. Gabi énekelés közben képes volt a kabátom cipzárját lehúzni, csak néztem, hogy erre is képes a hallgatóért.

Mi a Nova Prospectre és a Don Gattora mentünk, ami szokás szerint nagyon jó volt, megkaptam a dobverőt a dobostól. Gabi az énekes a következő koncerten velünk partizott. Ott maradtunk még két koncerten, aztán amikor elindultunk a fenti termektől akkor egy srác (Peti ) odajött hozzám beszélgetni, egész jól elvoltunk, később odajött a barátnője is. Összegyűlt körülöttem 4-5 ember, akik később levittek a fedett teraszra, ott még igen sokat dumáltunk. Peti egy videós és érdekelték a festményeim, megmutattuk a mágneseimet és az oldalamat is, vettek is 2 db-ot. Kérdezte, hogy hogy megyünk haza meg stb, mondtuk, hogy mi a tervünk /éjszakai szálláshely híján egy szórakozóhelyet kerestünk volna / és végül felajánlotta, hogy aludjunk náluk, így még jó is volt, hogy csak délutáni vonatra rendeltem az emelőt. Nováék basszusgitárosa- Dani is velünk volt és éreztem azt az Isteni sugallatot, hogy igen Peti is rendes ember, bízhatunk benne és, hogy fogadjuk el a felajánlást. Ez nagyon érdekes volt, mert végtelen nyugalmat, bizonyosságot éreztem, hogy az Isten küldte Őt nekünk és biztosítéknak Danit is. Így rá mondtam/uk, hogy elfogadjuk, csak délután indulok vonattal. Így öten elindultunk Petiékhez, kitaláltuk, hogy hogy jutunk fel a félemeletre, először megpróbáltak felemelni ketten kocsistul, de nem bírtak.
Aztán engem vittek fel kézben és minden táskát, a kocsit berakták a lépcső alá meg lelakatolták. Nórit meg felvitték kocsistul. Mindenben segítettek, olyan természetesen kezeltek minket mintha régóta ismernének. Peti és Nóri levetkőztettek, reggel meg amikor felkeltünk akkor Nóri felöltöztetett, Ő is felöltözött, aztán szólt Petinek, aki azonnal felrakott főni kávét és jött segíteni összepakolni, kivitt a konyhába és leugrott a boltba reggelinek valóért. Addig mi megkávéztunk, amikor Peti visszajött, készített hagymás-kukoricás rántottát és kaptunk Pöttyös gurut is. Majd szólt Daninak, hogy segítsen minket levinni. Peti rám adta a pulcsit meg a kabátot mire jött Dani, levittek minket és még el is kísértek az állomásig. Nagyon jó hangulatban telt a Velük töltött idő, sokat nevettünk.

Mindig emlékezni fogok erre, köszönöm Nektek!

 

f t g m